FAQ

Kan ik locaties zoeken m.b.v. trefwoorden? Ja dat kan, maar hiervoor dien je een account aan te maken. Zodra je dit persoonlijke account geactiveerd hebt, zijn er een aantal extra opties beschikbaar. Zo kun je dan locaties zoeken m.b.v. trefwoorden zoals bijvoorbeeld het type bouwwerk of een provincie. Tevens kun je favoriete locaties opslaan en een pdf van de locatie downloaden. Handig als je deze wil delen met jouw klant of collega.

Waar kan ik een locatie zoal voor huren? De locaties zijn bedoeld voor verhuur aan (creatieve) professionals die op zoek zijn naar een bijzondere locatie voor de opnames van een film, televisieprogramma, commercial, videoclip of een fotoshoot. Tevens zijn er locaties die beschikbaar zijn voor events en zakelijke bijeenkomsten, zoals een vergadering, workshop, lezing, productpresentatie of borrel.

Kan ik een locatie ook in het weekend huren? Dit is mogelijk. In overleg met de locatiehouder kan een meerprijs in berekend worden als zijnde weekendtoeslag. Dit verschilt per locatie en wordt altijd op voorhand besproken.

Kan ik een locatie ook voor 1 uur huren? In overleg is dit is mogelijk, maar dan wordt alsnog een halve dagprijs in rekening gebracht.

Wat kost het huren van een locatie? De locaties zijn (uiteraard) niet gratis beschikbaar. Elke locatie heeft een dagprijs, gebaseerd op 9 werkuren. Deze dagprijs verschilt per locatie. Tevens wordt een bemiddelingsfee van 15% van de dagprijs in rekening gebracht.

Hoe lang kan ik een locatie in optie zetten? Het is heel gebruikelijk een locatie in optie te zetten, alvorens deze definitief te boeken. De termijn van deze optie hangt af van de gewenste productiedatum en gebeurt in overleg met de locatiehouder. Hierbij dient wel rekening gehouden te worden met de annuleringstermijn van de locatie.

Wat kan ik doen als ik geen geschikte locatie zie op deze website? Neem dan contact op! Soms staan nog niet alle (nieuwe) beschikbare locaties online, dus wellicht is de door jou gezochte locatie er wel degelijk. En zo niet kunnen er locaties gescout worden. Dit is veelal vrijblijven, maar mochten er toch kosten aan verbonden zitten wordt dit altijd op voorhand besproken.