#nomnomnom

Een zakelijke bijeenkomst of een intensieve opnamedag voor een commercial, tv opname of film. Bij boekingen waar een groot team betrokken is, moeten natuurlijk ook de vele monden gevuld worden om iedereen op z’n best te laten presteren. Nu ligt de nadruk bij MUCKING AFAZING locatiebureau natuurlijk op bijzonder, gek gaaf mooie locaties maar er zijn in dit netwerk ook een twee cateraars die bijzonder, te gek gaaf, mooie catering kunnen verzorgen. Dus zoek je iemand in Noord-Holland, neem dan contact op met Naomi Nieuwenhuis van Country Home Cooking. In Gelderland is er Annemarie Kaspers-Koenen van Kespi’s Kitchen. Beide dames bereiden ontbijt, lunch en/of diner met de nodige aandacht en liefde. En dat is de belangrijkste basis, want laten we eerlijk zijn, “good food is good mood”!

Naomi Nieuwenhuis van Country Home Cooking staat bekend om haar kleurrijke en zeer smaakvolle gerechten. Altijd bereid met verse producten en vol gevoel voor presentatie samengesteld.

Bij Kespi’s Kitchen draait het primair om gerechten die erg lekker smaken, waarbij Annemarie gebruik maakt van pure en verantwoorde ingrediënten. Maar daarnaast hecht ze zeer aan de uitstraling van haar gerechten, de presentatie, sfeer en vooral de gezelligheid.

Je kunt beginnen met het volgen van hun Instagram accounts, dan loopt het water je vanzelf in de mond!

@naomicountryhomecooking
@kespiskitchen