Het locatiebureau

Een opzettelijk verkeerde spelling van die bekende Engelse uitdrukking om aan te geven dat je iets waanzinnig-gaaf-fantastisch-mooi vindt!

MUCKING AFAZING is een locatiebureau voor alle (creatieve) professionals die op zoek zijn naar een locatie voor een film / televisieprogramma / commercial / videoclip / fotoshoot / zakelijke bijeenkomst etc...

Met een bestand van diverse locaties in Nederland en België bemiddelt MUCKING AFAZING tussen opdrachtgevers en locatiehouders en brengt zodoende vraag en aanbod bij elkaar.

Opdrachtgever

Ben jij op zoek naar een bijzondere locatie voor film, commercial, televisie, fotografie of zakelijke bijeenkomst? Je bespaart tijd doordat je op deze website allerlei toffe locaties krijgt voorgeschoteld om uit te kiezen. Mocht je geen geschikte locatie vinden, kun je ook een specifieke zoekopdracht indienen zodat MUCKING AFAZING aan de hand van deze wensen voor je op zoek kan.

Locatiehouder

Heb jij een bijzondere locatie? Als je interesse hebt om je locatie beschikbaar te stellen voor een filmproductie en/of een fotoshoot en/of een zakelijke bijeenkomst, neem dan contact op per mail met een omschrijving van jouw locatie inclusief een aantal foto’s. Op basis daarvan wordt een inschatting gemaakt of de locatie een aanvulling is voor het bestand. Zo ja? Dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek om de locatie met eigen ogen te bekijken (en zonodig fotograferen) en te vertellen hoe het allemaal werkt, zo'n MUCKING AFAZING inschrijving :-)

Voorwaarden & Bepalingen

MUCKING AFAZING vindt het belangrijk om een duidelijke en open werkwijze toe te passen, waarin alle partijen op een relaxte en respectvolle manier met elkaar omgaan. Hier vind je de Algemene Voorwaarden & Specifieke Bepalingen voor opdrachtgevers en locatiehouders die van toepassing zijn. Neem bij vragen en/of een gewenste toelichting contact op.

Bekijk voorwaarden en regels

Over mij, Chantal


Dit locatiebureau is ontstaan uit mijn liefde voor architectuur & interieur, mijn behoefte om mensen te verbinden en mijn voorkeur om dingen te organiseren en regelen. Ik heb in de afgelopen jaren verschillende functies gehad bij leuke bedrijven als Kamer 465, AkzoNobel en Linteloo. Mede geïnspireerd door mijn nieuwe woonomgeving, het oh-zo-mooie Arnhem, werd het in 2017 tijd voor een nieuwe stap onder het mom "those who deny chance, have no chance at all".

Wat ik zoal MUCKING AFAZING vind? Reizen in binnen- en buitenland, groen, honden, muziek(festivals) met een voorkeur voor Tame Impala, Air of wat steviger gitaarmuziek, documentaires, magazines, het werk van o.a. Klaas Gubbels, Joep van Lieshout en Maarten Baas, klassiek ballet, borrels, borrelplanken, wolken en opruimen. Echt waar.