Het locatiebureau

Een opzettelijk verkeerde spelling van die bekende Engelse uitdrukking om aan te geven dat je iets waanzinnig-gaaf-fantastisch-mooi vindt! MUCKING AFAZING is een locatiebureau voor (creatieve) professionals die op zoek zijn naar een locatie voor een fotoshoot / televisieprogramma / commercial / videoclip / video opname / vergadering of zakelijke bijeenkomst. Met een bestand van diverse locaties in heel Nederland bemiddelt MUCKING AFAZING tussen opdrachtgevers en locatiehouders en brengt zodoende vraag en aanbod bij elkaar. Dus ben je op zoek naar een bijzondere foto-, filmlocatie in Nederland of België en hou je van een persoonlijke en vlotte werkwijze? Dan ben je bij MUCKING AFAZING aan het goede adres!

Opdrachtgever

De zoektocht naar de perfecte MUCKING AFAZING locatie is gratis en vrijblijvend. Op de website worden alle locaties gepresenteerd en elke locatie wordt apart uitgelicht d.m.v. diverse foto's en informatieve details over het interieur en exterieur, parkeren en een dagprijsindicatie. In het lookbook zijn alle locaties per provincie gebundeld. Met behulp van de zoekfilters kun je op de website zelf locaties zoeken en selecteren. Tevens kun je een aanvraag indienen voor een specifieke locatie met de "interesse in deze locatie" button. En... je kunt een gratis account aanmaken voor het opslaan van favoriete locaties en het downloaden van pdf’s, ook handig!

Locatiehouder

Heb jij een bijzondere locatie en lijkt het je leuk deze beschikbaar te stellen voor een film-, video of fotoproductie? Neem dan contact op! Inschrijving is kosteloos, voor onbepaalde tijd en vrijblijvend (elke aanvraag wordt met jou besproken en je bepaalt zelf of je jouw locatie beschikbaar wil stellen voor een opdracht). Mail enkele overzichtsfoto’s en een korte omschrijving over de grootte, ligging en stijl van de locatie zodat ik kan beoordelen of de locatie een geschikte toevoeging is voor het locatiebestand. Zo ja, dan plan ik een afspraak in om kennis te maken, de locatie te bekijken en direct foto’s te maken. Wel zo efficiënt, want dan kunnen we direct doorpakken als we de samenwerking aangaan en dan staat jouw/jullie locatie snel als nieuwe MUCKING AFAZING locatie online!

Voorwaarden & Bepalingen

MUCKING AFAZING vindt het belangrijk om een duidelijke en open werkwijze toe te passen, waarin alle partijen op een duidelijke en bovenal respectvolle manier met elkaar omgaan. Via onderstaande button kun je de Algemene Voorwaarden & Specifieke Bepalingen voor opdrachtgevers en locatiehouders inzien, die van toepassing zijn op een inschrijving, boeking en de totstandkoming daarvan. Naar deze Algemene Voorwaarden & Specifieke Bepalingen wordt vanaf het eerste contactmoment doorverwezen, wanneer een locatiehouder zich inschrijft of wanneer een opdrachtgever een aanvraag indient. Neem bij vragen en/of een gewenste toelichting contact op.

Bekijk voorwaarden en regels

Over mij, Chantal

Dit locatiebureau is ontstaan uit mijn liefde voor architectuur & interieur, mijn behoefte om mensen te verbinden en mijn voorkeur om dingen te organiseren en regelen. Ik heb in de afgelopen jaren verschillende functies gehad bij leuke bedrijven als Kamer 465, AkzoNobel en Linteloo. Mede geïnspireerd door mijn nieuwe woonomgeving, het oh-zo-mooie Arnhem, werd het in 2017 tijd voor een nieuwe stap onder het mom "those who deny chance, have no chance at all".

Wat ik zoal MUCKING AFAZING vind? Reizen in binnen- en buitenland, de kleur groen, honden, muziek(festivals) met een voorkeur voor Tame Impala, Air of stevige gitaarmuziek, documentaires, Barcelona, het werk van o.a. Joep van Lieshout, Maarten Baas en Klaas Gubbels, klassiek ballet, magazines, borrels & borrelplanken, wolken en opruimen. Echt waar.