MUCKING AFAZING is een locatiebureau dat bemiddelt in commerciële locatieverhuur tussen locatiehouders en professionele opdrachtgevers. De locaties in het bestand zijn te boeken voor (minimaal) een halve dag a 4,5 werkuren of een hele dag a 9 werkuren.

Meer info

B51_video_Bissell_screenshot1.png#asset:5967

UITGELICHT!

Spot on. Or off, actually… Nog niet zo lang geleden stond LH54 in Oud Gastel centraal voor opnames die reclamebureau Hippo Content in Velp heeft gemaakt in opdracht van een Amerikaanse schoonmaak gigant, genaamd Bissell. Het idee was om video content te creëren die (ook) geschikt is voor de Europese en Aziatische markt. Kortom, Oud Gastel goes international! Kijk op de site voor het eindresultaat van de diverse filmpjes die ze hebben geproduceerd.

Wil je een locatie zoeken aan de hand van een omschrijving, zoals een specifieke provincie of type stijl of bouwwerk? Klik dan hier om jouw gratis account aan te maken, waarmee je gebruik kunt maken van deze zoekfunctie. Handig!

B48_fotografie_SwissSense_screenshot4.png#asset:5966

UITGELICHT!

Wie kent ze niet, de boxsprings en matrassen van Swiss Sense. Ze hebben tenslotte talloze winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Maar wist je ook dat het bedrijf, opgericht door de familie Diks, al 100 jaar bestaat? Kortom, die weten wel wat nodig is voor een goede nachtrust en ultiem slaapgenot. Zo'n mooie, kwalitatieve collectie boxsprings en matrassen vraagt natuurlijk om een mooie, kwalitatieve locatie voor een fotoshoot. Et voila, dat werd MUCKING AFAZING locatie LH09.