#nomnomnom

Een zakelijke bijeenkomst of een intensieve opnamedag voor een commercial, tv opname of film. Bij boekingen waar een groot team betrokken is, moeten natuurlijk ook de vele monden gevuld worden om iedereen op z’n best te laten presteren. Nu ligt de nadruk bij MUCKING AFAZING op waanzinnig-gaaf-fantastisch-mooie locaties, maar er zijn ook twee cateraars die waanzinnig-gaaf-fantastisch-lekkere catering kunnen verzorgen: Naomi Nieuwenhuis van Country Home Cooking (Noord-Holland) en Annemarie Koenen-Kasperts van Kespi’s Kitchen (Gelderland). Beide dames bereiden ontbijt, lunch en/of diner met de nodige aandacht en liefde. En dat zijn de belangrijkste ingrediënten, want laten we eerlijk zijn... “good food is good mood”!

Afbeelding van NotDesigned

Lees verder

FAQ

Hoewel alle informatie over de locaties, werkwijze en voorwaarden van MUCKING AFAZING te vinden is onder de kopjes info of algemene voorwaarden, hierbij een overzicht van veelgestelde vragen en de antwoorden die van toepassing zijn. Om het makkelijk te maken :-) Alsjeblieft!

Kan ik locaties zoeken m.b.v. trefwoorden?
Ja dat kan, maar hiervoor dien je een account aan te maken. Zodra je dit persoonlijke account geactiveerd hebt, zijn er een aantal extra opties beschikbaar. Zo kun je locaties zoeken m.b.v. trefwoorden zoals bijvoorbeeld het type bouwwerk of een provincie. Tevens kun je favoriete locaties opslaan en een pdf van de locatie downloaden. Handig als je deze wil delen met jouw klant of collega.

Lees verder

WANTED...

Het locatiebestand is inmiddels flink uitgebreid, maar de zoektocht naar MUCKING AFAZING locaties gaat door! Denk hierbij bijvoorbeeld aan rauwe, brutalistische, betonnen interieurs (zoals het prachtige huis op deze afbeelding van architect Luciano Kruk), typische jaren '70 bungalows of grote, minimalistische lofts. Je weet wel, van die uitgesproken bouwwerken en interieurs waar iedereen een mening over heeft ;-) Dus ben of ken je een locatiehouder met zo'n bijzondere locatie in Nederland of België neem dan vooral contact op!

PRINTS!

... nieuw / new / neu / nouveau / nuevo! Er is momenteel een gelimiteerde oplage van 25 setjes MUCKING AFAZING riso prints (3 prints per set) verkrijgbaar. Kosten zijn €15,- excl. verzendkosten per set. De afmetingen van de prints zijn 21x21 cm en 18x13 cm. Meer informatie? Neem contact op.

Een risoprint is een duurzame stencildruktechniek waarbij, net als bij zeefdrukken, iedere kleurlaag afzonderlijk wordt gedrukt. Omdat bij meerkleurig drukwerk het papier vaker door de machine gaat, ontstaan er telkens kleine imperfecties. Juist deze kleine afwijkingen geven de prints z'n charme, speelsheid en eigen identiteit.

Binnenkijker

Als klein meisje was ik fan van Pippi Langkous (wie niet). Maar meer nog dan van haar vrijgevochten karakter en bijzondere huisdieren (nou ja, huisdieren) was ik onder de indruk van haar woonomgeving. Hoe zou het zijn om daar te wonen, hoe zou ik mij voelen in zo'n huis? Dat waren gedachtes die in me opkwamen. En die gedachtes zijn nooit verdwenen, want naast de esthetische waarden ben ik als beelddenker altijd zo naar gebouwen blijven kijken. Als locatiebemiddelaar ben ik in de bevoorrechte positie om op zoek te gaan naar bijzondere locaties en sta zodoende dan ineens binnen (te kijken) in een 16e eeuwse kerk, een hypermodern woonhuis of lieflijk roze geschilderde fabriekshal.

Lees verder

Gelukkig, een nieuw jaar ;-)

2019. Een jaar vol nieuwe ontmoetingen, nieuwe samenwerkingen, nieuwe locaties, nieuwe mogelijkheden. Ik heb er zin in, jullie ook? Maak er hoe dan ook een MUCKING AFAZING jaar van!

"Do not look to the ground for your next step, greatness lies with those who look to the horizon."

x Chantal

Een MUCKING AFAZING jaar!

1 november 2017 - 1 november 2018. Een jaar is verstreken en in dit jaar hebben tientallen opdrachten plaatsgevonden en is het aanbod gegroeid naar meer dan 100 waanzinnig-gaaf-fantastisch-mooie locaties! Vol enthousiasme het tweede jaar in en heel veel dank aan iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze MUCKING AFAZING start! #trots

Welke klanten?...

Lees verder

Dit was het nieuws...

En dan sta je ineens in de krant :-) Afgelopen week werden er door Machine Eleven, een visual effects & content creation studio in Amsterdam, opnames gemaakt voor de nieuwste videoclip van DJ Sam Feldt. Deze opnames vonden deels plaats bij een MUCKING AFAZING locatie in Olst! Dit nieuws verspreidde zich snel, waardoor ook De Stentor ter plaatse was om getuige te zijn van de opnames en om de volgende dag verslag te kunnen doen van deze "Hollywoodtaferelen". En ja, dan sta je ineens in de krant. Nieuwsgierig? Lees hier het volledige artikel.

Account

Locatiezoekers opgelet! De website is uitgebreid. Het is nu mogelijk om een persoonlijk accountaan te maken. Dit account stelt je in staat om makkelijk locaties te zoeken aan de hand van zoektermen zoals het type locatie, een provincie of stad of locatienummer. Tevens heb je de mogelijkheid om van alle locaties een pdf te downloaden of een locatie als favoriet op te slaan. Handig voor je zoektocht naar een MUCKING AFAZING locatie, nu of in de toekomst.

With compliments

Wat is er leuker dan het ontvangen van complimenten over de MUCKING AFAZING locaties en service die opdrachtgevers geboden wordt? #trots

... we hebben een superfijne dag gehad en prachtige foto's kunnen maken. Dankjewel voor de service! (Studio Onszelf) 
... het was een eind rijden, maar het was het waard! De locatie was echt super! We gaan hem zeker onthouden, want de kans is groot dat we nog een keer terug komen! (Vespo)
... alles is prima verlopen, fijne locatie! Ik ga zeker een volgende keer weer bij je zoeken ;-) (Studio de Brink)

Lees verder

UITGELICHT!

Zo zie je maar. All you need is een MUCKING AFAZING locatie en een paar prachtige meubelstukken om de ruimtes mee in te richten.

Dit kunsthuis in Gelderland diende onlangs als decor voor een fotoshoot van de nieuwe meubelcollectie van... Gelderland. Gelderland Groep staat voor duurzaamheid en zitcomfort. Alle meubels worden, door ervaren vakmensen met grote liefde voor het vak, ambachtelijk gemaakt in Nederland. Dat is al zo sinds 1936. Interesse? Bezoek hun showroom in Culemborg.

Foto credits: Alexander van Berge en Bregje Nix.

Locatiescout nodig?

MUCKING AFAZING is inmiddels een aantal maanden live en het locatiebestand wordt groter en diverser! Echter… er bestaat een kans dat je zoekopdracht zo specifiek is dat je momenteel geen geschikte locatie op deze website voorbij ziet komen. Dus zoek je een tandartsenpraktijk of basisschool? Een tiny house of evenementenhal voor 2000 mensen? Een villa in Kaapstad of een poolbar op Curaçao? Stuur een mail met je zoekopdracht en wensen/eisen betreffende de locatie en dan… bestaat er een kans dat die MUCKING AFAZING locatie alsnog gevonden wordt! 

Extras

Naast een keur aan diverse locaties, heeft MUCKING AFAZING ook een netwerk beschikbaar van o.a. fotografen, stylisten, decorbouwers, cateraars of dagvoorzitters. Dus ben je op zoek naar een locatie voor een film of tv-productie, een fotoshoot, een zakelijk event of een bruiloft én wil je graag iets extras? Laat het weten!

Foto credits: Bella Thewes Photography

Jouw locatie op deze website?

Ook al heeft MUCKING AFAZING inmiddels al heel wat mooie pareltjes in haar bestand, het kan natuurlijk niet divers genoeg zijn! Dus ben of ken jij iemand met een bijzondere locatie voor film en/of fotografie en/of events, neem dan contact op. Waar deze locaties zoal voor gebruikt worden?

Lees verder

Social Media

Instagram? Check! Facebook? Check! Voor je dagelijkse portie MUCKING AFAZING locations, destinations & inspirations.

Instagram
Facebook