MUCKING AFAZING is een locatiebureau dat bemiddelt in commerciële locatieverhuur tussen locatiehouders en professionele opdrachtgevers. De locaties in het bestand zijn te boeken voor (minimaal) een halve dag a 4,5 werkuren of een hele dag a 9 werkuren.

Meer info

MUCKINGAFZIN_SoulSister1.jpg#asset:5765

UITGELICHT!

"Ik heb altijd een passie gehad voor beeld en was vanaf het begin van mening dat exclusieve kleding, waar vaak een prijskaartje aan hangt, ook die omgeving moet krijgen die het verdient. Goede fotografie op een bijzondere locatie én uitgebreide achtergrondinformatie over een merk of een bepaalde stof." Aldus Esther Ausems van Soul-Sister, een webshop voor exclusieve merken als Humanoid, Monique van Heist, Hope, Christian Wijnants en meer. Halleluja! Niet zo gek dus dat locatie LH10 diende als bijzondere locatie voor de nieuwe SS20 collectie.

Wil je een locatie zoeken aan de hand van een omschrijving, zoals een specifieke provincie of type stijl of bouwwerk? Klik dan hier om jouw gratis account aan te maken, waarmee je gebruik kunt maken van deze zoekfunctie. Handig!

B43_LH126_TV_GemaaktInNederland_1.jpg#asset:5764

UITGELICHT!

En toen zaten Katja Schuurman en Tijl Beckand ineens aan de keukentafel bij deze Oer-Hollandse stolpboerderij LH126 in Graft. Waarom? Voor de opnames van het nieuwe RTL4 programma 'Gemaakt in Nederland'. Daarin zien we hoe Oer-Hollandse producten worden gemaakt. In elke aflevering is het productieproces van één product te zien en de eerste aflevering stond in het teken van Heineken bier. Benieuwd naar alle andere producten? 'Gemaakt in Nederland' is elke maandagavond te zien om 21.30 op RTL4.