MUCKING AFAZING is een locatiebureau dat bemiddelt in commerciële locatieverhuur tussen locatiehouders en professionele opdrachtgevers. De locaties in het bestand zijn te boeken voor (minimaal) een halve dag a 4,5 werkuren of een hele dag a 9 werkuren.

Meer info

B17_muckingafazing_locatie_fotografie_Onszelf_4.jpg#asset:6844

UITGELICHT!

"Collections with diverse themes, representing our distinctive, urban and playful style that will cheer up every home", aldus Astrid en Claudia van Studio Onszelf. Nou, en óf! Enne, niet alleen woonhuizen hoor. Voor deze shoot werd gebruik gemaakt van een galerie in Amsterdam (LH66) waarbij de aanwezige kunst en designobjecten een mooie combinatie vormden met de prints en dessins van de behangcollecties.

Hierbij een greep uit de diverse MUCKING AFAZING reviews!... #trots

~ Bureau met diverse prachtige locaties! Erg fijn en prettig om mee samen te werken. Chantal is geïnteresseerd, persoonlijk en reageert snel. De locatie houders zijn erg vriendelijk en gastvrij. Heerlijk locatiebureau...met een geweldige naam. ~ Kim Timmerman (stylist)

~ Superfijn en transparant locatiebureau. Redelijk last minute toch een top-locatie voor onze shoot geregeld en alles was goed verzorgd. ~ Arjen Schotel(regisseur)

~ Hele fijne samenwerking via Mucking Afazing. Niet alleen een heel groot en mooi aanbod ook het hele proces verliep soepel. Erg fijn om via Mucking Afazing een locatie te zoeken voor je commercial of programma. ~ Jolien Verhoef (producer)

~ Super leuke samenwerking, alles verloopt erg vlot - mede omdat Chantal hét aanspreekpunt is - en via de shoots leer je nog toffe mensen kennen. ~ Albert (locatiehouder)