41 Muckingafazing Locatie Architectonisch Woonhuis Amsterdam 28

Jouw locatie op deze website?

Ook al heeft MUCKING AFAZING inmiddels al heel wat mooie pareltjes in haar bestand, het kan natuurlijk niet divers genoeg zijn! Dus ben of ken jij iemand met een bijzondere locatie voor film en/of fotografie en/of events, neem dan contact op. Waar deze locaties zoal voor gebruikt worden?

MUCKING AFAZING richt zicht voornamelijk op (creatieve) professionals werkzaam in de filmindustrie en reclamewereld, die een locatie zoeken voor speelfilms, commercials, videoclips, fotografie voor brochures & magazines. Maar denk ook aan eventmanagers of particulieren die een locatie zoeken voor workshops, lezingen, vergaderingen, borrels een bruiloft of afscheidsdienst. 

Dus ben je in het bezit van een bijzonder en onderscheidend woonhuis, boerderij, kantoor, loods, garage, kerk, galerie, winkel, sportzaal, school, restaurant, hotel of welk bouwwerk je ook maar kunt bedenken en zou je deze beschikbaar willen stellen voor een van bovengenoemde opdrachten (tegen een vergoeding uiteraard)? Neem contact op en wie weet staat jouw MUCKING AFAZING locatie straks ook op deze website!